17-11-2017 20-11-2018
Полиция отвори изоставен бункер зад хотел "Санкт Петербург"

Полиция отвори изоставен бункер зад хотел "Санкт Петербург"

Предстои съоръжението да бъде обезопасено

Пловдив 20:13 | 18.03.19 3101
Българи в Утрехт притеснени, че нападателят е още на свобода

Българи в Утрехт притеснени, че нападателят е още на свобода

Сънародниците ни смятат, че подобна атака е изненада за Холандия

Крими 19:17 | 18.03.19 1093

Е-Референдум

Ще се вслушат ли българските десни в апела на Жозеф Дол?

Ще се вслушат ли българските десни в апела на Жозеф Дол?

Виктор Орбан, премиер на Унгария

Резултатът от предстоящ дебат с Вебер и председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер може би ще е, че нашето място (на Фидес) в крайна сметка не е в ЕНП, а извън нея. Ако искаме да започнем нещо ново /.../, очевидно първото място за водене на преговори ще бъде Полша. Управляващата в Полша консервативна партия "Право и справедливост" не е член на ЕНП. Няма да правим компромиси с имиграцията и защитата на християнските ценности.

Манфред Вебер, председател на ПГ на ЕНП

Унгарският премиер Виктор Орбан трябва да реши към коя политическа група иска да принадлежи партията му Фидес. Дошло е време Орбан да направи избор. Той е този, който трябва да реши. Никой не е задължен да остане в ЕНП. Фидес е добре дошла, но ЕНП се основава на общи идеи и ценности. През последните години и месеци Виктор Орбан винаги е заявявал ясен ангажимент за оставане в ЕНП. Всеки, който стъпва на общите идеи, може да остане, други могат да напуснат или трябва да бъдат изгонени, ако това повече не се приема.

80.42% гласували: 378 19.58%

European websites 股票计划 Video porno cheap anello backpack the north face jacket cheap yeti cups cheap fjallraven backpack cheap gymshark clothes News web 大胸美女图片