Reprezentacije

Aktuelnosti

Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine će se okupiti za dva dana i početi pripreme za turnir preliminarne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Generalni sekretar Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Adnan Džemidžić posjetio je juče u Trening kampu u Zenici „U-15“ reprezentativce naše zemlje.

„U-15“ reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine će od 29. januara do 1. februara biti domaćin turnira grupe F preliminarne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko kratak boravak u Sarajevu iskoristio je i za sastanak sa rukovodstvom Saveza.

Turnir grupe F kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u futsalu, na kojem će učestvovati Bosna i Hercegovina, Turska, Švajcarska i Škotska biće održan od 29. januara do 1. februara u Areni Zenica.

Ženska „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u prijateljskom meču u Trening centru FSCG u Podgorici Crnu Goru sa 2:1.

U Trening centru NS/FS BiH u Zenici od 21. do 25. januara biće održan kamp za „U-15“ reprezentativce Bosne i Hercegovine.

Premijer liga BiHcheap hydro flask Water bottle European News Web European websites Asian sex video National news cheap fjallraven backpack News cheap gymshark Yoga clothing cheap off white Sportswear free sex movie