Het vliegtuig spreekt tot de verbeelding: Airbus A380, de grootste voor passagiers ooit gebouwd. Het was vrijdag precies veertien jaar geleden dat Airbus de A380 aan het publiek presenteerde. Men was in extase en wereldwijd berichtten de media over een revolutie in de luchtvaart, helaas kent dit sprookje geen mooi einde.

Lees verder…

Je kan nog een paar dagen profiteren van van de uitverkoop bij Qatar. Dat betekent extra voordelig vliegen van Amsterdam naar Bangkok. Deze 5 sterren airline biedt jou veel beenruimte in de Boeing 777-300 en prima maaltijden en drankjes aan boord. Boek tot 24 januari 2019 en vliegen kan tot 15 December 2019.

Lees verder…

Iedereen zou elkaar moeten kunnen verstaan. Dat is het streven van de Rotterdamse startup Travis, dat daarom een nieuw vertaalapparaat lanceert. Deze Travis Touch Plus verstaat, vertaalt en spreekt ‘live’ meer dan 100 talen. Om taalbarrières voor altijd op te lossen, zit er een Travis Teacher functie in het apparaat, waarmee gebruikers een nieuwe taal leren. De Travis Touch Plus kost 199 euro.

Lees verder…

Een zeer geslaagd concert in Diana Garden Hotel

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Cultuur, Muziek
21 januari 2019

Het bijna uitverkochte concert in het Diana Garden Hotel was ook deze avond weer van grote klasse. Niet alleen door de verrassende samenstelling viool en accordeon, maar eveneens door de uitvoerenden Dr. Tasana Nagavajara viool en Kanako Kato accordeon.

Lees verder…

Smog Bangkok: Regen moet verlichting brengen

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand
21 januari 2019

Premier Prayut heeft opdracht gegeven om kunstmatig regen op te wekken door de wolken te besproeien. Dit moet helpen tegen de smog en fijnstof die Bangkok al vele dagen teistert.

Lees verder…

Ik heb vorige week al een vraag gesteld over de pijn aan m’n heupen met een bij behorende ziekenhuis rapport. Uw advies was een röntgenfoto te laten nemen. Ik ben naar een arts in een privekliniek geweest, hij heeft deze foto’s gemaakt (als bijlage meegezonden) en mij verteld dat ik niet meer te genezen was. Ook mijn lever en hart waren niet goed volgens hem. Al met al kwam het hierop neer, dat ik afgeschreven ben. Een beetje intimiderend vind ik, zo slecht voel ik me niet.

Lees verder…

Thaise jackfruit van Fairtrade Original is vanaf vandaag verkrijgbaar in 881 winkels van Albert Heijn en online. Met de allereerste jackfruit in blik in de Nederlandse supermarkt heeft Fairtrade Original een primeur te pakken. Jackfruit wordt door de opkomst van plantaardig eten steeds populairder als alternatief voor vlees.

Lees verder…

Maandag: wasdag!

Door Gringo
Geplaatst in Column, Gringo
21 januari 2019

Het is maandagmorgen, een uur of elf, koffietijd dus, zal ik maar zeggen. Tijd om even rustig bij te komen met koffie en een sigaar na gedane arbeid. Ik heb namelijk net de wasmachine weer gevuld met de bonte was en om met Trafassi te spreken, “laat maar lekker draaien”.

Lees verder…

Borderrun in Aranyaprathet en verlichte overnachting in Cambodja

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Thailand algemeen
21 januari 2019

Afgelopen zaterdag mijn man (NL) en ik (Thais) gingen naar Aranyaprathet om de border run te maken voor een nieuwe entree (2e) van 90 dagen (Non O visum – multiple entree). Wij hebben het al eerder gedaan zonder probleem. Wij zijn allebei gepensioneerd en ieder jaar voor een periode van zes maanden in Thailand. Maar deze keer kon hij niet meteen naar Thailand binnen.

Lees verder…

Khao Lak een paradijs van zon, zee en strand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand tips
21 januari 2019

De kustplaats Khao Lak in de provincie Phang Nga in het zuiden van Thailand is een paradijs van zon, zee en strand. Het strand van Khao Lak (op circa 70 km ten noorden van Phuket) is ongeveer 12 km lang en nog ongerept, je kan er genieten van de prachtige turquoise wateren van de Andaman Zee.

Lees verder…

Draaiboek bij overlijden

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
21 januari 2019

Het is al even geleden dat het draaiboek bij overlijden op het blog is geweest. Ook de vraag of het in het Thais verkrijgbaar zou zijn. Hier niets meer over gelezen hebbende is mijn vraag of het mogelijk is?

Lees verder…

De luchthavens van Thailand

Door Gringo
Geplaatst in Achtergrond, Vliegtickets
20 januari 2019

Kent u alle luchthavens van Thailand? Oh, u kunt er vast wel een paar noemen: Suvarnabhumi, Don Mueang, U Tapao, Chiang Mai, Phuket, Ko Samui, maar daarna wordt het toch al wat moeilijker, nietwaar? Wist u, dat er in Thailand nog minstens 75 plaatsen met startbanen zijn?

Lees verder…

‘Een nachtmerrie voor iedere reiziger’

Door Redactie
Geplaatst in Column
20 januari 2019

Stel je bent vele duizenden kilometers ver van huis in Thailand en je krijgt een bericht dat er een familielid met spoed in het ziekenhuis is opgenomen, kortom een nachtmerrie voor iedere reiziger.

Lees verder…

Khmer tempels in Isaan

Door Koen Olie
Geplaatst in Bezienswaardigheden, Tempels, Thailand tips
20 januari 2019

In Buriram bezochten we twee bekende Khmer tempels, Prasat Phanom Rung en Prasat Meaung Tam, beiden indrukwekkende tempelruïnes in goede staat. Hoewel veel kleiner dan Phanom Rung, Prasat Meaung Tam is bijzonder fotogeniek vanwege zijn gracht rond ‘t belangrijkste tempel gebouw.

Lees verder…

Uitgaan in Pattaya: waar moet je zijn?

Door Redactie
Geplaatst in Nachtleven, Uitgaan
20 januari 2019

Pattaya biedt een zeer gevarieerd uitgaansleven, je kan eenvoudig stellen: voor een ieder wat wils. Tourist of expat, jong of oud, man of vrouw, hetero of homo het maakt in Pattaya niet uit, je zal vinden wat je zoekt.

Lees verder…

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website


cheap swissgear backpack Ncs's News NCS European News Web free sex video NCS European websites cheap off white Sportswear cheap gymshark Yoga clothing NCS NEWS web Japan porn video cheap hydro flask Water bottle