Timót, Xénia
-3 °C
4 °C

Mit élhet át egy anya, akinek a fia meg akarja őt öletni? Gyúrón letartóztattak egy 19 éves fiút, aki a gyanú szerint egymillió forintot ajánlott fel annak, aki megöli a szüleit. A Fejér megyei Gyúró a civilizáció és a világ vége határán próbálja megérteni a történteket.

tovább...

patyomkin páncélos

Ha öttel kapunk ki, életben lennének olimpiai álmaink: 9-cel aláztak a norvégok, akiknek nem számított a gólkülönbség. Nincs minden veszve, de már csak sodródunk. Dermesztő sebességgel játszottak.

a jégmezők lovagja

Merkel és Macron mélyítené országuk összefonódását, és ezzel újraformálná az Európai Uniót is. A tervet többen támadják, mint támogatják, mégis az európai hatalmi harcok fontos viszonyítási pontja.

régi és új

Videók

400 millió éve a legmagasabb szárazföldi növény az egy métert sem érte el, ugyanakkor volt egy rejtélyes organizmus, ami 8 mé­ter magasra tornyosult föléjük.

Olyan hirdetést kapsz, amiről beszéltél? Lehallgat a telefonod? Mi az igazság ebből?

Tovább a Dívány Címlapjára
  • Teszt
  • Opel Grandland X 1.5D aut.

Megnyugodhatsz

Lehet, hogy úgy általában van jobb SUV nála, de ezzel a motorral-váltóval könnyű szeretni.

Tovább a Totalcar címlapjára

Leonardo dicaprio exe

Fót, a budapesti agglomeráció egyik kedvelt városa szép családi házakat rejt, most ezt térképeztük fel. A fővárostól egy órán belül megközelíthető település nyugodt környezetet kínál a budapesti tumultushoz képest.

Vakulya Zoltán meztelenül táncol a párjával az Együtt egyedül című darabban. Interjú.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!

cheap off white Sportswear cheap anello backpack Shopping European News Web European websites Asian sex video National news cheap fjallraven backpack cheap tumi backpack free sex video