Hjem
Senter for undersøkende journalistikk
Senter for undersøkende journalistikk

Dei første graveprosjekta er i gang

Fire eksterne graveprosjekt er no i gang på Senter for undersøkende journalistikk ved Universitetet i Bergen. Avisa Kvinnheringen er av dei første til å nytte seg av samarbeidet på senteret.

Forskning
mr_lab_forskning

Slik skal store datamengder få ekstra nytteverdi

Moderne teknologi samler inn store datamengder vi har store problemer med å utnytte. Nå oppretter Universitetet i Bergen et nytt forskningssenter som gjennom matematikk, algoritmer og datamaskiner skaper stor samfunnsnytte.

Bærekraftskonferansen, Day Zero
Glacier
feb 06

Må vi ofre natur, biologisk mangfold og ta risiko for å få kontroll på klimagassutslippene?

Det er mange dilemma rundt en rask endring av samfunnet for å nå målene i Parisavtalen. Velkommen til debattmøte der et ekspertpanel vil diskutere store utfordringer og mulige konflikter mellom FNs bærekraftsmål.

Nyhet
Studenter i muséhagen

Masterstudier gir relevant jobb

Nyutdannede masterstudenter finner seg godt til rette på arbeidsmarkedet, den vonde trenden er snudd for realfagene i kjølvannet av oljekrisen, og studentene ønsker mer praksis gjennom studieløpet. Det er tre av konklusjonene som torsdag ble presentert i Kandidatundersøkelsen 2018.

Nyhet
Hvalflytting

Nå flytter hvalene tilbake til museet

Når dyrene skal tilbake til Universitetsmuseet, stiller de største først i køen. Aller først var den nå berømte blekhodenebbhvalen som strandet på Sotra med magen full av plast.


cheap off white Sportswear cheap anello backpack National news Asian sex video free sex movie cheap fjallraven backpack Shopping News web cheap gymshark Yoga clothing free sex video