flere søgemuligheder

9197 karrieremuligheder for højtuddannede

Student Assistant - Group Treasury

We offer an exciting position in an international company. The position is part-time, approx. 10-15 hours per week. The job is based in our HQ in Middelfart.
2019-03-25 Bunker Holding A/S Fyn, Sydøstjylland

IT-specialist – 2nd and 3rd level support, advanced medical solutions

As IT Specialist you will be part of the highly competent Nordic Incident team. The primary goal of the role is to restore normal service operation as quickly as possible and minimize the adverse impact of incidents on business operations, thus ensuring that the best possible levels of service quality and availability are maintained.
2019-03-25 CARESTREAM HEALTH DENMARK ApS Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Praktikant til Kooperationens sekretariat

Kooperationen søger en engageret praktikant, der kan hjælpe os i vores arbejdet for at skabe bedre vilkår for kooperative og socialøkonomiske virksomheder i Danmark. Som praktikant i en værdibaseret arbejdsgiver- og interesseorganisation får du en unik mulighed for at prøve kræfter med interessevaretagelse på national- og lokalpolitisk niveau. Samtidig får du indsigt i ”det virkelige liv”, som det udspiller sig i vores medlemsvirksomheder.
2019-03-25 Kooperationen Storkøbenhavn

Jurastuderende til Ankenævnet for Bus, Tog og Metro

Har du flair for forvaltningsret og brænder for at få noget erhvervserfaring… Så har vi et udfordrende og spændende job hos os.
2019-03-22 REJSEKORT A/S Storkøbenhavn

Søger du et meningsfuldt supplement til dit studiejob?

Drømmer du om at være med til at påvirke børn og unges skoleglæde? Kan du lide at lære fra dig, og ønsker du at vedligeholde og udvikle din faglige viden? Så får du her en enestående mulighed for at supplere din indtægt, når du som mentor gør en forskel for børn og unge i hele landet.
2019-03-22 MentorDanmark Storkøbenhavn, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland & Øer, Fyn, Sønderjylland, Sydvestjylland (Esbjerg), Vestjylland, Sydøstjylland, Midtjylland, Østjylland (Aarhus), Nordjylland, Bornholm

Center for Gymnasier, Erhvervs- og Voksenuddannelser søger studentermedhjælper

Har du lyst til at arbejde med politikudvikling og opfølgning på gymnasiereformen, og allerede under dit studie afprøve dine akademiske evner i praksis og skabe et solidt fundament for en spændende fremtidig karriere? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Center for Gymnasier, Erhvervs- og Voksenuddannelser i Undervisningsministeriets departement.
2019-03-20 Undervisningsministeriet Storkøbenhavn

Udviklingskonsulent til Det Syddanske EU-Kontor i Bruxelles

Det Syddanske EU-Kontor søger en barselsvikar til kontoret i Bruxelles til at arbejde med før- og grundskoleområdet og kontorets kommuneindsats.
2019-03-25 Det Syddanske EU-Kontor Udlandet (øvrige)

Kromann Reumerts Talentnetværk 2019

Kromann Reumerts Talentnetværk er for dig, der er ambitiøs og ønsker at supplere dit studie med en praktisk vinkel på juraen. Talentnetværket er ikke et studiejob, men derimod et netværk, hvor du møder andre dygtige jurastuderende fra hele landet og får træning i at bruge juraen i praksis.
2019-03-26 Kromann Reumert Storkøbenhavn, Østjylland (Aarhus)

Research Engineer in Electrical Engineering/Cryogenics

MICROSOFT QUANTUM COPENHAGEN and Center for Quantum Devices at the Niels Bohr Institute, University of Copenhagen are looking for a Research Engineer with a background in ELECTRICAL ENGINEERING or CRYOGENICS. The successful candidate will be a part of a team that designs and maintains electronics and cryogenic instruments for experimental quantum computing
2019-03-18 Niels Bohr Institutet, Københavns Universitet Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Freelance undervisere til dansk- og engelskundervisning (English native language speakers)

Berlitz Language Services søger freelance undervisere til dansk- og engelskundervisning i Vejle/Billund. Er du stabil, ansvarlig og kan du arbejde professionelt med vores kunder?
2019-03-22 Berlitz Language Services Sønderjylland, Sydøstjylland, Midtjylland, Østjylland (Aarhus)

RPA-udvikler - Robotics Process Automation

Vil du være med til at digitalisere fremtidens arbejdsprocesser i en fagforening? Vil du være med til løfte vores software automatisering til et helt nyt niveau og samtidig være med til at integrere nye teknologier i vores processer i BluePrism?
2019-03-15 HK Danmark Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Bliv software developer i BEC’s graduate-program

Er du nyuddannet bachelor eller kandidat inden for IT, matematik eller naturvidenskab, og har du lyst til at være graduate i et veletableret IT-hus, hvor du skal udvikle fremtidssikrede IT-løsninger af høj kvalitet til danske banker?
2019-03-08 BEC Storkøbenhavn, Østsjælland, Vestsjælland, Midtjylland

Join the KMD Graduate program

Being part of the KMD Graduate program is a real job experience. You will hold a business critical position throughout the program while attending courses and certified exams. If you are still fascinated by technology after the program, we would love you to stay on board at KMD for a permanent position and advance your career further with us.
2019-03-26 KMD A/S Storkøbenhavn, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland & Øer, Fyn, Sønderjylland, Sydvestjylland (Esbjerg), Vestjylland, Sydøstjylland, Midtjylland, Østjylland (Aarhus), Nordjylland, Bornholm, Øresundsregionen

Fuldmægtig til Koncernøkonomi i Erhvervsministeriets departement

Har du lyst til at være en del at stærkt hold, arbejde med de statsejede selskaber på Erhvervsministeriets område og løbende blive involveret i sager i forbindelse med regeringsinitiativer? Så har du nu muligheden.
2019-03-26 Erhvervsstyrelsen Storkøbenhavn

AC Praktikant i Direktionssekretariatet

Har du lyst til at sidde i orkanens øje og være tæt på den øverste ledelse i en innovativ kommune? I Vejle Kommunes Direktionssekretariat søger vi en AC-praktikant til efteråret 2019.
2019-03-23 Vejle Kommune Fyn, Sønderjylland, Sydøstjylland

Underviser for Sikker Trafik - et studiejob med mening!

Er du interesseret i et spændende og lærerigt studiejob, hvor du både får erfaring og mulighed for at gøre en forskel? Har du mod på at inspirere, guide og vejlede unge mennesker? Vil du gerne blive en endnu bedre formidler?
2019-03-01 Rådet for Sikker Trafik Fyn, Sønderjylland, Sydøstjylland

Beskæftigelsesfaglig studiepraktikant til Cabi

Cabi søger en studiepraktikant til vores kontor i Aarhus i efteråret 2019. Vil du være med til at udvikle beskæftigelsesindsatsen?
2019-03-25 Cabi Østjylland (Aarhus)

QA Manager

Could you be inspired by working with QA and test for an international online video streaming service across many technical platforms, in a dynamic, informal and fun workplace? Then, you might be the person we’re looking for.
2019-03-25 Blockbuster (TDC Group) Storkøbenhavn

Aircon Teknik søger marketingpraktikant til efterårssemestret 2019

Er du studerende på en videregående uddannelse inden for kommunikation eller markedsføring? Skal du tilbringe dit efterårssemester i praktik, og har du lyst til at prøve dine evner af i praksis i en førende B2B-virksomhed, hvor du vil få tildelt masser af ansvar samt mulighed for at fortsætte som studentermedhjælper efter endt praktikforløb? Så har vi den helt rette praktikplads til dig!
2019-03-25 Aircon Teknik A/S Østjylland (Aarhus)

Implementeringskonsulent til avancerede hospitalssystemer

Bliv en del af en global markedsleder, når du arbejder med hospitalssystemer, der redder liv.Her bliver du en del af en international organisation, hvor du sammen med kolleger på tværs af Norden og resten af Europa sørger for, at vores komplekse udstyr installeres på nordiske hospitaler.
2019-03-25 CARESTREAM HEALTH DENMARK ApS Storkøbenhavn, Østjylland (Aarhus)

Stud.jur. med interesse for arbejds- og ansættelsesret

Interesserer du dig for arbejds- og ansættelsesretten, og vil du have erfaring med direkte juridisk rådgivning?
2019-03-25 Finansforbundet Storkøbenhavn

Analytisk og udviklingsorienteret ingeniør, økonom eller lignende

Har du lyst til at arbejde med tilpasningen af el- og varmeproduktion i et af Europas største varmetransmissionssystemer? CTR søger til Varmelast en analytisk og udviklingsorienteret ingeniør, økonom eller lignende til at varetage planlægning og bestilling af fjernvarme fra en række kraftvarmeværker og affaldsforbrændingsanlæg i hovedstadsområdet.
2019-03-11 CTR - Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S Storkøbenhavn, Øresundsregionen

The NNIT Graduate Program

Are you passionate and curious about IT? Do you want to make your mark and improve business, processes and even life and society through technology? In short, are you ready to get your career going in a fast-growing IT company?
2019-03-25 NNIT A/S Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Bliv business intelligence consultant i BEC’s graduate-program

Brænder du for det logiske, det datadrevne og for at få det ustrukturerede til at give mening? BEC søger nyuddannede bachelorer eller kandidater inden for økonomi, IT eller naturvidenskab, som har lyst til at blive graduate i et veletableret it-hus, der udvikler og drifter IT til 2 mio. danske bankkunder.
2019-03-05 BEC Storkøbenhavn, Vestsjælland

Student Assistant, Digital & Communication, Rockfon

Rockfon's digital team is looking for a student assistant for the remainder of 2019. Tasks will include data analysis and reporting, update of Rockfon's 20 websites in CM system etc.
2019-03-19 ROCKWOOL International A/S Storkøbenhavn, Vestsjælland


Find arbejdspladsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen - virksomhedsprofilen Kammeradvokaten - virksomhedsprofilen Teknologisk Institut - virksomhedsprofilen Region Syddanmark - virksomhedsprofilen NNIT A/S - virksomhedsprofilen HOFOR - virksomhedsprofilen FOSS - virksomhedsprofilen Energinet - virksomhedsprofilen Haldor Topsoe - virksomhedsprofilen Accenture - virksomhedsprofilen Netcompany - virksomhedsprofilen Niras A/S - virksomhedsprofilen Oticon - virksomhedsprofilen VELUX - virksomhedsprofilen Region Midt - virksomhedsprofilen

Er din jobsøgning gået i stå? Virksomhederne hungrer efter nye talenter. Dyk ned i vores omfattende katalog og lad dig inspirere til dit karrierevalg.

flere virksomheder

Bliv en del af karrierenetværket


Få de nyeste karrieremuligheder, nyt om jobmarkedet og jobsøgning samt plads på første parket til events og nyheder fra arbejdsgiverne.

opret din profil