Elektronikus Árverések

 

 
Általános tudnivalók

Az Elektronikus Árverési Felület (EÁF) olyan virtuális árverési csarnok, ahol a NAV végrehajtási eljárásai során lefoglalt és a NAV birtokában lévő ingóságok és ingatlanok árverése történik.

Az árverésen résztvevők - ideértve annak nyertesét is - az árverés befejezéséig anonim módon árvereznek. Árverési vevő lehet bárki, aki regisztrálta magát az Ügyfélkapun és az árverés szabályait elfogadja. Egy árverési tételre vonatkozó árverés az árverés kezdődátumtól a végdátumig tart, ez alatt kell az ajánlatokat megtenni. Az árverés nyertese az árverési vételár fejében az illetékes adóigazgatóságnál veheti át az ingóságot. Ingatlan árverés esetén a részvétel előfeltétele a hirdetményben szereplő előleg megfizetése átutalás útján az árverés kezdetéig.
 


HelpDesk

Az elektronikus árverezéssel kapcsolatosan segítséget kaphat a [email protected] [Tárgy: Kérdés e-árveréssel kapcsolatban] e-mail címre kettintva. Amennyiben az oldal használatával kapcsolatosan van kérdése, úgy a [email protected] [Tárgy: Technikai kérdés e-árveréssel kapcsolatban] e-mail címre kattintva írja meg.

Gyakran Ismételt Kérdések és Válaszok

Ha kérdése van, először olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdések és Válaszok (GyIK) oldalt, amelyen számos gyakran felmerülő kérdésre részletes választ adunk.

 

1054 Budapest, Széchenyi u. 2. - Telefon:06-1-428-5100 - Fax:06-1-428-5382 - [email protected]

cheap swiss gear backpack cheap gymshark clothes Asian sex video News cheap off white पॉर्न विडियो cheap anello backpack European News Web ポルノ映画 European News Web