Elektronikus Árverések

 

 
Általános tudnivalók

Az Elektronikus Árverési Felület (EÁF) olyan virtuális árverési csarnok, ahol a NAV végrehajtási eljárásai során lefoglalt és a NAV birtokában lévő ingóságok és ingatlanok árverése történik.

Az árverésen résztvevők - ideértve annak nyertesét is - az árverés befejezéséig anonim módon árvereznek. Árverési vevő lehet bárki, aki regisztrálta magát az Ügyfélkapun és az árverés szabályait elfogadja. Egy árverési tételre vonatkozó árverés az árverés kezdődátumtól a végdátumig tart, ez alatt kell az ajánlatokat megtenni. Az árverés nyertese az árverési vételár fejében az illetékes adóigazgatóságnál veheti át az ingóságot. Ingatlan árverés esetén a részvétel előfeltétele a hirdetményben szereplő előleg megfizetése átutalás útján az árverés kezdetéig.
 


HelpDesk

Az elektronikus árverezéssel kapcsolatosan segítséget kaphat a [email protected] [Tárgy: Kérdés e-árveréssel kapcsolatban] e-mail címre kettintva. Amennyiben az oldal használatával kapcsolatosan van kérdése, úgy a [email protected] [Tárgy: Technikai kérdés e-árveréssel kapcsolatban] e-mail címre kattintva írja meg.

Gyakran Ismételt Kérdések és Válaszok

Ha kérdése van, először olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdések és Válaszok (GyIK) oldalt, amelyen számos gyakran felmerülő kérdésre részletes választ adunk.

 

1054 Budapest, Széchenyi u. 2. - Telefon:06-1-428-5100 - Fax:06-1-428-5382 - [email protected]

BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. National Colombia Jersey Køb Adidas Ncs BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. Basketball ポルノ映画 News web best cheap phone from china cheap swiss gear backpack Asian sex video