DIMENSIUNEA PARLAMENTARĂ A PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI LA CONSILIUL UNIUNII EUROPENE

În categoria Anunțuri 30 decembrie 2018

Pe durata primului semestru al anului 2019, Parlamentul României va îndeplini anumite funcții specifice și va coordona evoluția Dimensiunii Parlamentare. Generoasa clădire a Palatului Parlamentului va găzdui șase evenimente interparlamentare, care sunt programate a avea loc pe durata președinției Consiliului UE, pe care România o va exercita între 1 ianuarie și 30 iunie 2019.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2019

Marți, 22 ianuarie 2019, în cadrul reuniunii Comisiei pentru afaceri politice și democrație a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care s-a desfășurat la Strasbourg, în marja primei părți a Sesiunii APCE, 21-25 ianuarie 2019, a fost organizată o audiere pe marginea raportului Evaluarea statutului de partener pentru democrație a Parlamentului Republicii Kârgâzstan, al cărui raportor este domnul deputat Mugurel Cozmanciuc.

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2019


primit de la secretariatul Delegației Parlamentului României la APCE

Miercuri, 23 ianuarie 2019, în cadrul Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, domnul deputat Ionuț Stroe, membru al Delegației Parlamentului României la APCE, în cadrul dezbaterii comune pe temele „Libertatea presei, premisă a unor alegeri democratice” și „Serviciile publice de presă în contextul dezinformării și propagandei”, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la atacurile constante asupra libertății presei.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2019


primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Unitatea națională nu se vede și în dezvoltarea regională

Iașul are tot dreptul să se bucure de întreaga atenție care se manifestă, din păcate, doar pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române. De fapt, nu este o tresărire de orgoliu, ci dorința ca rolul jucat în înfăptuirea idealului de unitate națională să fie recunoscut. Dacă Iașul a cedat totul în 1859, astăzi nici măcar nu mai este sigur de capitalul simbolic pe care îl mai are.

Vezi știrea

DECLARAȚIE DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2019


primită de la liderul Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Raluca Turcan
114 deputați ai PNL și ai partidelor de opoziție - USR, PMP și neafiliați aparținând ProRomania - au semnat pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului

Domnii Dragnea și Tăriceanu, plecați în vacanțe, nu au răspuns solicitării PNL de a convoca Parlamentul în sesiune extraordinară. Astăzi, am depus solicitarea și lista de semnături cu mai mult de 1/3 dintre deputați pentru convocarea, de urgență, a unei sesiuni extraordinare pentru:

Vezi știrea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presă 23 ianuarie 2019


primit de la doamna deputat Alexandra Presură (Grupul parlamentar al PSD)
„Prin măsurile luate pentru crearea de noi locuri de muncă, șomajul a ajuns la cel mai scăzut nivel de după 1989”

Guvernul și majoritatea parlamentară PSD au adoptat, în ultima perioadă, o serie de măsuri în vederea creării de noi locuri de muncă și reducerii șomajului.

Vezi știrea
Vezi mai multe știri
 

REGIA AUTONOMĂ MONITORUL OFICIAL

În categoria Anunțuri26 iulie 2018

Începând cu data de 29-07-2018, Regia Autonomă Monitorul Oficial, care realizează serviciul public de editare și publicare a Monitorului Oficial al României, funcționează, potrivit Legii nr. 208/2018, sub autoritatea Camerei Deputaților.

Mai multe detalii

Centrul educațional

Centrul educațional și publicații organizează un program de vizite educative la Camera Deputaților. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anunțate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult

European websites free sex movie News Asian sex video free sex video cheap gymshark Yoga clothing cheap swissgear backpack Japan porn video European News Web cheap hydro flask Water bottle