SESIUNE EXTRAORDINARĂ

În categoria Documente26 iunie 2019

DECIZIE privind convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară
DECIZIE privind convocarea Camerei Deputaților și Senatului în sesiune extraordinară

 

DIMENSIUNEA PARLAMENTARĂ A PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI LA CONSILIUL UNIUNII EUROPENE

În categoria Anunțuri 30 decembrie 2018

Pe durata primului semestru al anului 2019, Parlamentul României va îndeplini anumite funcții specifice și va coordona evoluția Dimensiunii Parlamentare. Generoasa clădire a Palatului Parlamentului va găzdui șase evenimente interparlamentare, care sunt programate a avea loc pe durata președinției Consiliului UE, pe care România o va exercita între 1 ianuarie și 30 iunie 2019.

Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 iunie 2019


primit de la doamna deputat Ionela Viorela Dobrică (Grupul parlamentar al PSD)
Tinerii români vor ca educația să devină următoarea prioritate principală a UE

57% dintre tinerii români consideră că îmbunătățirea educației ar trebui să fie prioritatea principală a Uniunii Europene, potrivit barometrului publicat de Comisia Europeană la începutul lunii mai.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 iunie 2019


primit de la domnul deputat Eugen Neață (Grupul parlamentar al PSD)
Munții Făgăraș, leagănul istoriei milenare a românilor, în pericol!

Plecând de la dezbaterile publice organizate în județele Vâlcea, Brașov, Sibiu și Argeș privitoare la Fundația Conservation Carpathia, care, paradoxal, are intenții patrimoniale și nu acționează voluntar pentru salvarea naturii, am luat la cunoștință următoarele: am aflat că, într-o seară, “celebrul„ premier al României, Dacian Cioloș, a hotărât, printr-un Memorandum, s-o dea cu totul străinilor întreaga zonă a munților Făgăraș, acolo unde a fost leagănul civilizației române, unde au trăit Basarab I, Vlad Țepeș și Mircea cel Bătrân, acolo unde s-a născut Țara Românească.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 27 iunie 2019


primit de la secretariatul Delegației Parlamentului României la APCE

Marți, 25 iunie 2019, în cadrul reuniunii Comisiei de migrație, refugiați și persoane strămutate a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care s-a desfășurat la Strasbourg, în marja celei de-a treia părți a Sesiunii APCE, 24-28 iunie 2019, deputatul Ionuț Stroe a prezentat, în calitate de raportor, proiectul de rezoluție privind Migrația forței de muncă din Europa de Est și impactul acesteia asupra proceselor socio-demografice din aceste țări.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 26 iunie 2019


primit de la domnul deputat Ionuț Simionca (Grupul parlamentar al PMP)
Ionuț Simionca, deputat PMP: „În loc să se ocupe de promisiunile făcute bistrițenilor, Daniel Suciu o ajută pe Viorica Dăncilă să inventeze o nouă categorie de pensii speciale”

Într-o declarație în Parlament, deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, acuză PSD de inventarea de noi pensii speciale în vederea reglării jocurilor de putere din partid: „Premierul Viorica Dăncilă se ocupă doar de prostii, în loc să se ocupe de problemele românilor. Pentru a-și salva postul de premier și pentru a avea susținere la Congresul PSD, aceasta a promovat o lege prin care instituie o nouă categorie de bugetari privilegiați”.

Vezi stirea

COMUNICAT DE PRESĂ


În categoria Comunicat de presa 26 iunie 2019


primit de la doamna deputat Camelia Gavrilă (Grupul parlamentar al PSD)
Final de an educațional. Constatări, reflecții, soluții pentru învățământul preuniversitar și universitar

Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, a prezentat în fața plenului Camerei Deputaților importanța analizelor, a evaluărilor de etapă ale sistemului educațional, necesitatea unor concluzii și sinteze de probleme, la finalizarea unui an școlar/universitar, aducând în prim plan importanța educației, elemente pozitive, împliniri și dificultăți, lumini și umbre, soluții preconizate.

Vezi stirea
Vezi mai multe stiri

Centrul educational

Centrul educational si publicatii organizeaza un program de vizite educative la Camera Deputatilor. Vizitele sunt gratuite pentru elevi, dar trebuie anuntate din timp pentru a se face programarea grupurilor.

Vezi mai mult

Asian sex video wholesale Mlb jersey KĂžb Adidas Ncs Cheap Shoes From China Air Max Outlet Online Italia free sex video cheap RayBan Sunglasses free sex movie ăƒăƒ«ăƒŽæ˜ ç”» News web