Istaknuto

Novosti / 24.01.2019 14:08    ​Mepas Mall: ​Radionica zdrave hrane sa Nihadom Mameledžijom powered by dm Poznati bh. kuhar, član Udruženja kuhara BiH koji je svoja kulinarska umijeća podijelio i u tri autorske knjige, prepoznatljivo lice sa malih ekrana, Nihad Mameledžija male tajne „zdrave kuhinje" otkrit će Mostarcima u prvoj, interaktivnoj kulinarskoj radionici koju će u petak, 25.1., u Mepas Mall-u organizirati dm.
Novosti / 24.01.2019 13:08    Zabranjen lov u cijelom HBŽ-u, lovci pozvani da pomognu u iznošenju hrane za divljač - Istovremeno pozivamo sve lovce i ljubitelje prirode da se za ovo vrijeme poveća iznošenje hrane u lovištima kako bi divljač smanjila kretanja u potrazi za hranom, a tako bi i svojim obilaskom lovišta ujedno i sudjelovali u suzbijanju krivolova koji je u posljednje vrijeme čest u našoj županiji, a posebno krivolovu sa termalnim ciljnicima i lovu sa lampama - navodi se u informaciji iz Ministarstva
Nogomet / 24.01.2019 12:49    ​Ankovićev memorijal: Zrinjski u subotu od 13 sati protiv Dinama II Zrinjski dosad ove zime nije doveo niti jedno zvučno ime, ali svi oni koji pomno prate rad mostarskog premijerligaša znaju da to vjerojatno nije to – do početka drugog dijela sezone itekako je moguće da Pod Bijeli brijeg sleti neko provjereno ime. Čak i u završnom tjednu priprema.
Novosti / 24.01.2019 11:05    Ljubavni par prodao sve što je imao da bi proputovao 63 zemlje svijeta, oduševljeni Mostarom Nicolas Ierino i Lau Cristianopar iz Argentine su rasprodali apsolutno sve što su imali kako bi posjetili sve zemlje svijeta. Do sada su posjetili 63 zemlje među kojima je i Bosna i Hercegovina.
Regionalne zvijezde / 24.01.2019 10:00    ​Goran Bogdan: ‘Nisam u javnosti stvorio sliku sebe kao zavodnika, već su to drugi od mene stvorili’ S Draganom Bjelogrlićem stvorio sam najbliskiji odnos. Nisam ga poznavao ranije, ali rad na ‘Senkama’ približilo mi ga je kao prijatelja, kao autora, kao nevjerojatno marljivog, zanimljivog, inspirativnog čovjeka i on je stvarno jedan mali generator energije, rekao je Bogdan za Tportal.hr.

Shopping European News Web Asian sex video European News Web cheap fjallraven backpack National news Japan porn video cheap off white Sportswear News cheap swissgear backpack