RSS Feed

Vajna öröksége

Andy Vajna 67 milliárd forintosra becsült vagyona elsősorban média- és filmipari érdekeltségekből, kaszinókból, ingatlanokból, étteremből áll össze - írja az Index. Kérdés azonban, hogy mi lesz a szerteágazó üzleti érdekeltségek sorsa a filmmogul halála után. És ami bennünket leginkább izgat, hogy mi lesz a filmes iparággal, amelyben valóban pozitív szerepet vitt.

MIX videó

Nem minden Nő egyforma

A több mint 30 éve működő női divatáru tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó családi vállalkozás, a Bella Mode márka célja olyan termékek előállítása, melyek a mai modern Nő napi és alkalmi viseletének kedvelt ruhadarabjai.

Hatoscsatorna

Vélemény

Csontos Tibor

Zsír

Zsír Néhány éve még a gasztroforradalom mostohagyerekeként emlegették a zsírt, mára pedig politikai reklámhordozót is tisztelhetünk benne. Legalábbis ez derült ki egy minapi nyilvános rendezvényen, amit ama kultikus gigagasztro hely előtt tartottak, amely kultikus gigagasztro hely étlapján soha nem szerepelt és soha nem is szerepel majd a zsíros kenyér, mint olyan. A protestfalatokká előléptetett zsíros deszkákon ugyanis éppen a hungarikumnak számító őrölt pirospaprikával tették láthatóvá a Jelet.

Sport

Babos és Fucsovics: képesek vagyunk megnyerni a tornát

Babos Tímea és Fucsovics Márton szerint képesek megnyerni a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes páros versenyét.

További videók

  • Szembeszéd

    Szemlátomást nem becsüljük meg a szemünket, erről és sok másról is beszél Dr. Nagy Zoltán Zsolt Egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikának az igazgatója.

  • Kedvenc ételem a Magyaros szűzérme.

    A belváros szívében egy kis eldugott utcában vár mindenkit a Regős vendéglő.

  • Adyval Váradon

    Ady Endre talán manapság kevésbé divatos, de menjünk csak el Nagyváradra és nem nagyon szabadulunk majd Ady varázsától.

Kultmix

Az őslakó a Spirit Színházban

Január 25-én mutatja be a Spirit Színház Jerome Bixby - Richard Schenkman Az őslakó című darabját Bányai Gábor rendezésében. A főszerepben Ozsgyáni Mihály (képünkön).

Életmód

Dzsip és furgon mánia

Az Egyesült Államokban jó négyévtizede tart a - már több generációváltáson átesett - Ford F-Serie sikere. Ez a méretes jármű a legkedveltebb furgon, s egyben a legnépszerűbb személygépkocsi is. A Trump birodalomban az ezüst érem a Chevrolet Silverado típusnak jár.

Dzsip és furgon mánia
Az autóipar gyöngyszemei: Simca, Citroën

Az autóipar gyöngyszemei: Simca, Citroën

2019-ben bizonyára nosztalgiával tekintenek vissza a 60-as évekre a gallok. Igaz gyarmataik zömét akkoriban már elvesztette Franciország, de legalább a gépkocsi iparuk nem viaskodott krízissel. Igazi exportsláger volt a fürge, elegáns Simca, a Citroën és a Peugeot.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

Ilyen Dallos Bogi legszebb péntekje

Dallos Bogi első lemeze másfél éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, nyáron pedig beturnézta az országot friss dalaival. A fiatal énekesnő a 2018-as évet a műsorvezetői tevékenységeinek és a háttérmunkának szentelte elsősorban, amelynek első gyümölcse a most megjelenő „Legszebb Péntek” című dala, amely kiváló ellenszer a téli depresszió ellen is.

Nagyvilág

USA: újabb demokrata elnökjelölt

Kamala Harris kaliforniai szenátor az ABC televízió műsorában bejelentette hétfőn, hogy indul a Demokrata Párt elnökjelöltségéért 2020-ban.

Galéria

Temze-parti séta

Éjjel-nappal lüktető metropolis London. Nagy-Britannia fővárosa a világ minden csücskéből csábítja a polgárokat: üzletembereket, turistákat, tudósokat, művészeket, szerencselovagokat, bevándorlókat. 

Archívum

Séta az arborétumban

Székesfehérvártól alig 20 km autózással, a Szúnyog-szigeti hajóállomástól rövid sétával érhető el a Velencei-tó legszebb táján elterülő sukorói arborétum, tanösvény és tájmúzeum. Számtalan lágyszárú növény tárul a látogatók elé, akik az arborétum kilátójáról a velencei tájban gyönyörködhetnek.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ

cheap swissgear backpack cheap gymshark Yoga clothing free sex video cheap hydro flask Water bottle cheap off white Sportswear cheap fjallraven backpack Japan porn video European websites cheap anello backpack Shopping