RSS Feed

Összeomlóban a NER büszkesége

A gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézés bizonytalan ideig szünetel, továbbá az integrált kormányablak ügykörökben az ügyintézés - szokásostól eltérően - hétfőtől csütörtökig egységesen 8-16 óráig, péntekenként 8-12 óráig történik.Ez olvasható az interneten a második kerületi Bátori László utcai kormányablakról a kormányablak.hu-n.

MIX videó

Novák Optika: napszemüveg mindenkinek

Nagyon fontos a szemünk megóvása, ami a nyári időszakban még jobban előtérbe helyeződik.

OBB

Vélemény

Mogyorósi Géza

Beatles, Dohnányi és a többiek

Beatles, Dohnányi és a többiek Évente egyszer-kétszer átugrom Berlinből Hamburgba. Kedvelem az Hanza-metropoliszt, mely Észak-Németország kulturális centruma a gyönyörű Elbphilharmonie épületével. Így volt ez már azelőtt is, hogy Bonaparte Napóleon és francia serege 1813-14-ben megszállták volna.

Sport

Magyarország pályázik a 2025-ös Universiade megrendezésére

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megpályázza az egyetemista és főiskolás sportolók olimpiájának tartott 2025-ös Universiade megrendezését.

További videók

  • A legjobb fűszer a faszén füstje

    Serényi Zsolt, alias Tetovált séf él-hal a faszénparázson sült ételekért. - Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység” – osztja meg a titkot a séf.

  • V. Footgolf Csúcs Kupa

    Ötödik alkalommal találkoztak a footgolf kedvelői a Footgolf Csúcs Kupán. Azoknak volt nagyobb esélye jó eredményt elérni, akik az ügyességük mellett jól tudtak koncentrálni minden rúgásukra.

  • A Duna gyöngyszeme

    Budapest parkjainak jelképe is lehetne a Duna ékessége, a Margitsziget. Jelenlegi formája a Duna szabályozásakor alakult ki.Több neve is volt az idők során, a legismertebb ezek közül a Nyulak szigete.

Kultmix

Filharmónia Magyarország: Régi Zenei Napok

Ismét barokk fesztiválra hív minden érdeklődőt a Filharmónia Magyarország a Régi Zenei Napokra június 29 és július 6 között, amely Vashegyi György szerint „Az egyetlen olyan fesztivál ma Magyarországon, ahol magas színvonalú régizenei hangversenyek és rendkívül magas nemzetközi színvonalat reprezentáló mesterkurzusok zajlanak egy héten keresztül.”

Életmód

Jönnek az amerikaiak

Nemrég Anaheimben rendezték meg több mint 1300 turisztikai kiállító és több mint 6500 érdeklődő részvételével az amerikai turisztikai szakma számára legjelentősebb vásárt, az IPW-t. Magyarországot idén 17 fő képviselte a helyszínen, a látogatásnak pedig meglett az eredménye, hiszen számos sikeres tárgyalást is folytattak.

Jönnek az amerikaiak
Kenyér: a minőség számít, nem az ár

Kenyér: a minőség számít, nem az ár

Az árnál fontosabb a kenyér minősége a magyar fogyasztók többségének – derül ki a JÓkenyér országos, a felnőtt magyar lakosság (18+ évesek) körében, ezer fő bevonásával, reprezentatív mintán végzett legfrissebb online kutatásából.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

A Black Nail Cabaret és a Meszecsinka a Fekete Zajban

39 új fellépő bejelentésével vált teljessé a Fekete Zaj programja. Az idén 10 éves fesztivál egy negyedik nappal, és új helyszínekkel kibővülve, eddigi legbátrabb line-upjával vár minket augusztus 16-19. között a Mátrában, a Sástó partján.

Nagyvilág

Lengyelországban is melegrekord

Lengyelországot is elérte az Európát elárasztó afrikai hőséghullám, a nyugat-lengyelországi Radzyń községben délután 38,2 Celsius-fokot mértek, ezzel megdőlt a júniusi melegrekord.

Galéria

Hírességek Csarnoka

A MIX Magazin fennállása alatt számtalan híresség nézett bele a kameránkba. Sajnos sokan már itt hagytak bennünket, rájuk fájó szívvel emlékezünk. A többiek reméljük, még sokáig lesznek a magyar kultúra állócsillagai, büszkék vagyunk rá, hogy a lapunkban mondták el gondolataikat.

 

Archívum

Jeruzsálem, a vallások fővárosa

A Júdeai-hegyek között, 800 m magasan fekszik Jeruzsálem. Történelme (4000 év!) során mindhárom nagy világvallásnak (keresztény, zsidó, mohamedán) szent városa lett. Karácsony táján megindul az emberáradat a világ minden tájáról, hogy a szent helyeket bejárva személyesen éljék át az évszázadok üzenetét. A viharos hétköznapok elcsendesednek, hogy aztán az újévben az ellenségeskedés ott folytatódjon, ahol időlegesen felfüggesztették.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ

cheap off white cheap swiss gear backpack wholesale Soccer jerseys National news cheap tumi backpack BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. wholesale Ncaa jerseys cheap gymshark clothes European News Web wholesale Nfl jerseys wholesale Mlb jersey News cheap fjallraven backpack wholesale the north face backpack European websites BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. Cheap power tools cheap hydro flask cheap anello backpack cheap RayBan Sunglasses