RSS Feed

Napirend előtt az MTA

A Magyar Tudományos Akadémiáról, a rendszerváltásról, a honvédelemről is beszéltek a képviselők kedden napirend előtt az Országgyűlésben. Mellár Tamás (Párbeszéd) a Magyar Tudományos Akadémiát (MTA) érintő törvényjavaslat miatt bírálta az innovációs és technológiai minisztert, mert szerinte Palkovics László a javaslat vitájában nem válaszolt egy sor fontos kérdésre.

MIX videó

V. Footgolf Csúcs Kupa

Ötödik alkalommal találkoztak a footgolf kedvelői a Footgolf Csúcs Kupán. Azoknak volt nagyobb esélye jó eredményt elérni, akik az ügyességük mellett jól tudtak koncentrálni minden rúgásukra.

OBB

Vélemény

Mogyorósi Géza

Támadás!

Támadás! Egy héttel azelőtt, hogy '39-ben a német fegyvereserők lerohanták a szomszédos Lengyelországot, megnemtámadási szerződést kötött a náci birodalom a Szovjetunióval. Alig 22 hónappal később a Wehrmacht páncélosok megindultak Moszkva felé.

Sport

Bolgár ellenfelet kapott a Ferencváros

A bolgár Ludogorec Razgrad együttesével találkozik a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában kedden tartották meg a sorsolást, amely során a zöld-fehér klub nem volt kiemelt.

További videók

Kultmix

Radnóti Színház: kihívásokkal és sikerekkel teli évad

Öt bemutatóval, számos szakmai programmal, 202 előadással, a tavalyihoz képest 8 ezerrel több látogatóval zárta az idei évadot a Radnóti Színház.

Életmód

NSZK: brit vagányok buktája

Mivel Közép-Európa legmotorizáltabb államában csupán a sztrádahálózat egyes szakaszain van sebességkorlátozás, a 200 km/óra feletti tempó külföldi hívei is előszeretettel száguldoznak az NSZK-ban. Ehhez ki saját, más kölcsönzött kocsit használ, míg egyesek egyszerűen lopnak maguknak egy dögös verdát.

NSZK: brit vagányok buktája
Škoda – az ukrán autóipar gyöngyszeme

Škoda – az ukrán autóipar gyöngyszeme

Távol a harcok sújtotta donyecki régiótól és az orosz határtól, Tiszasalamonban a 21. században kezdődött meg a korszerű személygépkocsik termelése. A kárpátaljai üzemben különböző Škoda típusok gördülnek le a futószalagokról.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

Hitler a hölgyfaló

Áprilisban volt Adolf Hitler születésének 130. évfordulója. Az 1945-ben frissen nősült, majd 36 órán belül öngyilkosságba menekült náci kancellár-államfő magánélete még a harmadik évezredben is megmozgatja a történészek és a bulvárzsurnaliszták fantáziáját. Főleg a Führer nőügyei.

Nagyvilág

Cousteau a delfinekért kampányol

Jean-Michel Cousteau francia óceánkutató azt kéri Vlagyimir Putyin elnöktől, hogy engedjék végre szabadon az orosz Távol-Keleten felfedezett "cetbörtönben" fogva tartott fehér és kardszárnyú delfineket. Vlagyimir Putyin elnök február 22-én elrendelte, hogy az illetékes állami szervek dolgozzanak ki megoldást a problémára.

Galéria

Végzős táncgála

A Táncművészeti Főiskola végzős növendékeinek egykori gálakoncertje az Operaház színpadán. Kanyó Béla fotói.

Archívum

A fáraók földjén

Egyiptom, a fáraók földje már hosszú évek óta tartozik a magyar turisták kedvelt uticéljai közé, ami nem is csoda, hiszen számtalan tulajdonsága ejti rabul az arra látogatót.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ

ポルノ映画 Dynamo, Kiev पॉर्न विडियो Tennessee Titans Jerseys Asian sex video cheap hydro flask Golden State Warriors Jerseys xxx movie cheap swiss gear backpack BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS.