RSS Feed

Brexit - Még nincs lefutva az ügy

Január utolsó hetében szavaz a londoni alsóház arról a javaslattervről, amelyet a konzervatív párti brit kormány állít össze a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) további menetéről. A legfrissebb felmérések szerint azonban már jelentős többségben vannak a konzervatív választókörzetekben is azok, akik inkább újabb népszavazást szeretnének a Brexit ügyében kialakult patthelyzet feloldására.

MIX videó

Kedvenc ételem a Magyaros szűzérme.

A belváros szívében egy kis eldugott utcában vár mindenkit a Regős vendéglő.

OBB

Vélemény

Regös István

N.B. I

N.B. I Valamikor régen azt hittem, jó, ha közöm van a politikához. Ifjú emberként mindenféle eposzi magaslatokba emelkedve magyaráztam, azért foglalkozom szívesen a politikával, hogy csinálója és ne csupán elszenvedője legyek. Ahogy haladt előre az idő, egyre inkább megtapasztaltam, mert mint tudjuk, legjobb tanító az idő, hogy a politika a politikusok dolga.

Sport

Fucsovics búcsúzott

Fucsovics Márton vereséget szenvedett a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

További videók

  • Adyval Váradon

    Ady Endre talán manapság kevésbé divatos, de menjünk csak el Nagyváradra és nem nagyon szabadulunk majd Ady varázsától.

  • Kávéházi kutyanyelv

    Az 1894-ben megnyílt New York nem csupán egy kávéház volt, hanem a magyar kultúr- és irodalomtörténet jelentős darabkája, ha úgy tetszik, helyszíne is. Márványasztalain regények, versek, színművek születtek, itt írta például Molnár Ferenc A Pál utcai fiúkat, a szerte a világban máig legtöbbet játszott színdarabját, a Liliomot.

  • A megfagyott idő III. - Plázák népe

    Ha vissza akarunk nézni, leltározunk, vagy csak emlékezünk, akkor ezek a jegyzetek felidézik az utóbbi éveket. Lehet, hogy mi egy kicsit másképp láttuk a világot, néhol máshova tennénk ki a vesszőt, de ismerős minden történet.

Kultmix

Gilbert Varga és a könnyed elegancia

A magyar gyökerekkel rendelkező Maestro Gilbert Varga Könnyed elegancia című koncertjén debütál vezető karmesterként január 25-én, a Müpában futó Pannon-bérletsorozat harmadik előadásán.

Életmód

260 éve tombolt a tűzvész

A wellness-divat tartósan hódít Európa szívében. S ez pompás üzletet jelent a cseh idegenforgalom gyöngyszemének, Karlovy Varynak. A királyi szabadváros címmel büszkélkedő, gyógyforrásairól híres település mindig gyümölcsöző kapcsolatokat ápolt Béccsel.

260 éve tombolt a tűzvész
BMW rekord Magyarországon

BMW rekord Magyarországon

A BMW Group rekordértékesítéssel zárta a 2018-as évet Magyarországon, 2017-hez képest 16 százalékkal több, összesen 3140 BMW-t adtak el, Miniből pedig 19 százalékkal többet, 267 darabot - közölte Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója kedden.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

Miklósa Erika szeretne még gyereket

A Kossuth-díjas operaénekesnő néhány éve férjével egy kislányt fogadott örökbe. Biborka velük utazik a fellépésekre és tavaly szeptember óta oviba is jár. A család szeretne még egy gyereket örökbe fogadni, de Erika azt sem zárja ki, hogy saját gyereket szüljön.

Nagyvilág

Oroszország: nem ciki a Lada

A német nyelvterületen hagyományosan a Volkswagenek fogynak leginkább. A Föld legnagyobb területű államának polgárai a koreai és belföldi modellekért hevülnek elsősorban. Természetesen a nyugati autógyárak számára sem lehet közömbös, hogy mely' típusokat kedvelik – hajlandók megfizetni – az orosz vásárlók?

Galéria

India illata

India virágzik, a csodálatos növények illata terjeng, és furcsa elegyet alkot a szmoggal, a szegénység szagával, mint ahogy ölelkezik a boldogság a boldogtalansággal. Sokan kutatták már Indiát. Nem jutottak a titkok közelébe. Sokan akarták fölfedezni, de csak a felső rétegekig jutottak

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ

cheap Ncs yeti cup cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs gymshark Yoga clothing Ncs Shopping NCS European websites cheap Ncs hydro flask Water bottle NCS European News Web cheap Ncs anello backpack NCS NEWS web