login |

Finálé előtt: Deadly Class

2019. 03. 19. 22:00 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video

Pedig én lelkes voltam a kezdés után, a gyengébb folytatás sem lombozott le, és hétvégén nekiálltam volna felhozni magam a Deadly Class-szal, de végül kudarcot vallottam, talán a 6. rész után adtam fel. Mert hiába volt mindegyik epizódban zseniális jelenet, sokszor rettenetesen untam a párbeszédeket vagy monológokat.

De gondolom, sokan kitartottak és még többeknek kedvence is lett a Syfy bérgyilkos iskolás képregény-adaptációja, mely a héten fog leköszönni, így a finálé előzetesét épp ideje a tovább mögé raknom.
Tovább…

El Embarcadero / The Pier / A móló: vége az 1. évadnak — írta Kisanna

2019. 03. 19. 21:21 - Írta: vendegblogger

Szólj hozzá | kategória: Európa is létezik,kritika

A spanyol Movistar+ csatornán bemutatott El embarcadero teljes első évada nemrég került fel az HBO GO-ra. Őszintén szólva, spanyolos létemre nem láttam sok spanyol sorozatot, inkább a filmes vonalon mozogtam, így nincs is összehasonlítása alapom.

A móló azonban rögtön magába szippantott, mert bár a sztori lehetett volna sablonos is, mégse ment el teljesen a szappanos irányba, amitől féltem, hanem végig izgalmas maradt, fenntartotta a figyelmemet. A pilotkritika után most az első évadról szólnék kicsit részletesebben.

A történet szerint egy befutott építész nő az éjszaka közepén kap egy telefonhívást, hogy a férjét vidéken holtan találták, és oda kell utaznia, hogy azonosítsa. A rendőrök megállapítják, hogy öngyilkos lett, ami azonban sok kérdést felvet: miért nem voltak erre utaló jelek, miért terveztek gyereket a feleségével, ha közben meg akart halni, és miért nem üzleti úton volt, ahogy azt a feleségének, Alexandrának mondta, hanem az Albuferán, egy Valencia melletti mocsárvidéken?

A tovább mögött folytatom nagyjából spoilermentesen. Tovább…

Megvan az Altered Carbon 2. évados szereplőgárdája

2019. 03. 19. 19:40 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: hírek,video

A Netflix a tovább mögötti videóban bejelentette, hogy ki kicsoda lesz a JAws-győztes Altered Carbon folytatásában. Az persze már tavaly nyáron kiderült, hogy Anthony Mackie alakítja majd Takeshi Kovacs-ot, de szerencsére a többiek között is lesznek ismerős arcok – ráadásul páran visszatérnek az első szezonból.

Simone Missick egy profi fejvadász lesz, aki bárkit előkerít, a winnie által a Jack Ryan-kritikában kiemelt Dina Shihabi Dig 301, egy kiszuperált MI, ami régészeknek segít (de miután találkozik Poe-val, felvillanyozódik), Torben Liebrecht a Protectorate Special Forces vezetőjeként a főhőst akarja majd elcsípni, végül pedig James Santo egy több évszázados jakuza főnök lesz, aki a Harlan’s World bolygón felel a szervezett bűnözést

Visszatér Chris Conner, mint Poe, az MI, és Renee Elise Goldsberry (Quellcrist Falconer).

Tovább…

A hét idézete

2019. 03. 19. 18:10 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: a hét idézete

Bár biztos voltak jobbak, mindjárt jöttök a jegyzeteitekkel, de amikor a Turn Up Charlie-ban elhangzott a “Listen to me man, whatever you do, do not eat worms.” akkor eléggé vigyorogtam.

A már lejárt kedvencek:

“Now that’s a woman.” – Shameless

““What? He is not a fat, hairy, nosy cocksucker.” – After Life

Újabb külföldi nagy név fog itthon standupozni

2019. 03. 19. 17:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: hírek,standup

Louis CK, Eddie Izzard, Anthony Jeselnik és Bill Burr (valamint az Eddie Izzard-újra) után ismét egy kiemelt, angol nyelvű standup estet jelenthetünk be, ezúttal Jim Gaffigan jön el hozzánk. A komikus a Quality Time Tour-jával 07.18-án fog fellépni a UP Újpesti Rendezvénytérben. Jegyeket itt lehet venni rá 7500 és 16500 forint közötti árakon.

Akit érdekel, hogy jutnak el most már rendszeresen ezek a humoristák Magyarországra, annak ajánlom az egyik szervező Junkie-s posztiját.

(Gaffigan előtt én is csápolok, a The Jim Gaffigan Show című legutóbbi komédiájának mindkét szezonját nagyon szerettem, és abban ugye sajátmagát alakítja, így fogalmunk lehet arról, hogy milyen standuposnak lenni.)

The Village: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 03. 19. 16:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2018/19,ajánló,kampány,video

Az NBC új sorozata, ami órákon belül bemutatkozik, eléggé leplezetlenül a This Is Us szellemében készült (legalábbis, amikor még nem láttuk az előzetest, erre gondoltunk). Amit nem hiszem, hogy bárki is találna hibát, hiszen elég sok néző szereti a pozitív üzenettel bíró, nem cinikus sorozatokat. A különbség annyi, hogy itt nem egy család, hanem egy társasház tagjainak életét lehet követni.

A szeretet és a szerelem lesz a közös szövet a sorozatban, ami összekötheti a különálló sztorikat, de ezeknél a sorozatoknál utóbbi miatt mindig van bennem némi félsz, mert ilyenkor számomra elég egy-két olyan szál, amivel nem vagyok kibékülve, és máris hatástalan lesz a végeredmény.

A plakát alatt, a tovább mögött három új, rövid promó, egy utolsó, hosszú, interjús előzetes, egy színfalak mögötti anyag és két pilotrészlet.

Tovább…

Így kezdődik a Pretty Little Liars: The Perfectionists

2019. 03. 19. 15:04 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video

A tovább mögött megnézhető a PLL héten induló második spinoffjának az első perce. Pokerface. Narráció. Gyilkosság. Oké, még csak belebegtetik, mert nem bíznak a nézőben, de történni fog valami, az biztos.

Tovább...

Haechi – írta LasDen

2019. 03. 19. 14:50 - Írta: vendegblogger

3 hozzászólás | kategória: Ázsia sorozatozik,kritika

Királyságomat egy örökösért! – mondhatta Lajos, vagy éppen Velencei András királyunk. De hasonló problémák gyötrik Szukdzsong királyt is, csak neki van kiből választani, és ez a probléma. Ha a Netflixes Kingdom után valaki még vágyik egy kis koreai kosztümös drámára, bár a klasszikusabb formában, akkor a Haechiben megtalálhatja számítását.

A sorozat történelmi tényeken alapul, de azokat szabadon kezeli a történetmesélése során. 1719-et írunk. Szukdzsong király utolsó évei ezek, viszont a korona hercegről az a hír járja, hogy nem tud utódot nemzeni. A király mögött a kormányzás a Szoin (Nyugati) Párt kezében van, akik az aggasztó hírek miatt új örököst szeretnének.

A párton belüli két frakciónak különböző elképzelése van az új jelöltről: a Noronok (Régi tanítás) Mil Poong herceget szeretnék örökösül látni, míg a Szoronok (Fiatal tanítás) pedig Yeon Ryung herceget. Ebbe a feszült helyzetbe érkezik meg a paraszt anyja miatt lenézett és kitagadott Joning herceg, hogy támogassa Yeon Ryungot a trónra lépésben.

A címadó haechi egy mitikus lény, ami képes a jót megkülönböztetni a rossztól, ezáltal az igazság mindig a felszínre kerül. Ezzel a névvel illették a Saheonbu felügyelőit. Ez egy a főváros és környékén tevékenykedő rendőri szerv volt. Ennek tagja egyetlen női felügyelőként Chun Yeo-Ji, aki Mil Poong herceg körüli különös események után nyomoz. Eddig csak elvétve, de volt rá utalás, hogy Yeo-Ji és Joning között idővel több is lehet, mint ideiglenes szövetség.

Mellettük még Bak Mun-Su és Dal-Moon azok, akik kiemelt figyelmet érdemelnek. Mun-Su egy tettre kész, impulzív ember, aki szeretne felügyelő lenni. A buzgósága és az igazságvágya miatt szereti beleütni az orrát a dolgokba, így nem csoda hogy rövid úton Joning herceg és Yeo-Ji oldalán köt ki. Elég jól látható, hogy ez a hármas lesz az, akik körül forognak majd a főbb események. Dal-Moonról eddig nem sok derült ki. Látszólag a városi forgatagban van nagyobb befolyása, amivel próbálja is az eseményeket terelgetni, de a céljairól még nem tudni semmit. Ez érdekes szál lehet a jövőben, főleg ha nem áll be konkrétan egyik oldal mögé sem. Hanem csak a saját pecsenyéjét sütögetve reagál a dolgokra.

A Haechi pont olyan, amilyennek első ránézésre tűnik: egy politikai intrikákkal és manőverekkel mélyen átszőtt sorozat. Ennek okán rengeteg karaktert, nevet, helyszínt, titulust és kifejezést fognak ránk dobni, ami miatt az első pár részben nem lesz könnyű elmélyedni. Ebből a szempontból viszont lehet dicsérni az írást, mert ha nem is tudsz nevet társítani az arc mellé, de a dialógusokból folyton kiderül, hogy ki melyik oldalán is áll a konfliktusnak.

A politikai csatározást is dicséret illeti, mert bár elég egyértelműnek tűnik, hogy ki a “jó” és ki a “rossz” ebben a küzdelemben, de mégis ész érveket tudnak felsorakoztatni a döntéseik mögött. Esetenként meg tudnának győzni, hogy abban van ráció, amit mondanak. Egyes jelenetek igazán drámaira és mondjuk úgy karakánra vannak véve, hogy hangsúlyozzák a drámai voltát ezeknek. Én ezeket tudom értékelni és élvezni, de mások nem biztos, hogy így gondolják majd. Pedig ezek az igazán erős pillanatok, amik minden pénzt megérnek.

A tempó pedig majd hogy nem halálos. Azt hittem, hogy részek tucatjai mennek el majd egyes konfliktusokra, de nincs megállás. Nincs filler, nincs lazítás. Nincs az, hogy szálakat részekre elfelejtünk, hogy húzzuk az időt. A jövő pedig további érdekességekkel szolgál, hisz Joning alig hogy megérkezett Hanyangba, már távozni is kényszerül. Mil Poong problémákba ütközik a trónért való harcban, míg a Saheonbu kereszttűz közé kerül.

Aki pedig akciót szeretne az sem marad hoppon. Ha nem is hadseregek, de egy-két tucat ember néha egymásnak esik, hogy kapjunk valami adrenalin fröccsöt is.

Nincs időhúzás, hisz április 30-án, 48 résszel véget is ér majd a sorozat. A fél órás epizódokból egy héten összesen négy van. Minden hétfőn és kedden 2-2 résszel követhetjük Joning herceg útját. A Haechi megtekinthető az ázsiai sorozatokra specializálódott Rakuten Viki-n.

Jinx Challenge w/ Karlie Kloss

2019. 03. 19. 13:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: talkshow,video

Most kiderül, hogy Jimmy Fallon mennyire ismeri a szupermodell barátját. A tovább mögötti videóban megpróbálják ugyanazt a szót kimondani bizonyos kategóriában.

Tovább…

Már nincs eltűnve, és mégis!

2019. 03. 19. 13:13 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: Ázsia sorozatozik,kampány

Az izraeli Absentia 2. évadjához már volt előzetesünk, és mivel eléggé nemzetközi a sorozat, így nem csak amerikai plakát van hozzá. A spanyolt hoznám előre, hiszen náluk már 03.26-án indul a sorozat (nálunk pár nappal később) de a tovább mögött ott a lengyel és az angol nyelvű poszter is – utóbbinál a dátum nem lényeg, Amerikában az Amazon szállítja a sorozatot, és csak júniusban ér el oda.

Tovább…

Délelőtti videó 6.: Wyatt Cenac’s Problem Areas

2019. 03. 19. 12:40 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video

04.05-én jön az HBO-ra a Wyatt Cenac’s Problem Areas 2. évadja, amiben az oktatástól kezdve a kecskejógáig sok minden téma lesz. A tovább mögött a teaser a szezonhoz.

Tovább...

Délelőtti videó 5.: Jane the Virgin

2019. 03. 19. 12:20 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: video

A Jane the Virgin befejező évadja a tovább mögötti túljátszott teaserrel, meg előzetessel jelentkezik, ami a csatorna ‘Defy’ szlogenjét sulykolja.

Tovább…

Previous Posts大胸美女图片 पॉर्न विडियो Video porno xxx video xxx movie 上证指数(000001)指数点评 ポルノ映画 European News Web free sex movie News