HunHír.info

2019. Fergeteg hava 24. nap, Magyarka napja.

Az ügyészség előtt tüntettek Hadházyék, majd lezárták a Nyugati téri felüljárót

tuntetes-ugyeszseg-2019-01-23-1.jpgTüntettek szerda este az ügyészség Markó utcai épülete előtt, miután az ügyészség két napja elutasította az MTVA biztonsági őrei elleni feljelentéseket, ugyanakkor az MTVA képviselők elleni feljelentéseit befogadta. A tüntetést az exLMP-s Hadházy Ákos szervezi. Tudósítónk a helyszínen követi az eseményeket. A tüntetők egy része a szónoklatok után lezárta a Nyugati téri felüljárót.

A Facebook-tól tényleg nincs menekvés: ha le is töröljük magunkat, a barátaink köpnek rólunk

2019. január 23. 18:46

facebook250.jpgHa egyszer már regisztráltunk valamelyik közösségi oldalra, akkor olyan mély digitális nyomot hagytunk magunk után, amit a fiókunk megszüntetésével már nem lehet eltörölni. A szájtok robotjai pedig a barátaink bejegyzésein keresztül is képesek kikövetkeztetni, mi jár a fejünkben.

Történelmi döntés: lesz magyar mise a csángóknak

2019. január 23. 12:35

csango-anya-lanyaval.jpgEngedélyezte a jászvásári római katolikus püspökség, hogy havi egy magyar misét tartsanak Bákóban – közölte szerdai számában a Ziarul de Bacau helyi napilap. A híradás szerint a Bákó főterének szomszédságában levő Szent Miklós-plébániatemplomban minden hónap utolsó vasárnapján tartanak majd magyar misét, amelynek celebrálására Felix Mariut forrófalvi (Faraoani) és Andrei Varga bogdánfalvi (Valea Seaca) plébánost kérték fel.


A Migrációkutató Intézet újabb migránshullámra figyelmeztet - Ezt hozta a vezér kinyírása...

2019. január 23. 12:12

kadhafi_resize.jpgBár megnyugtatónak tűnik a helyzet Líbiában, messze még a tartós megoldás, és nem zárható ki egy újabb migránshullám - olvasható a Migrációkutató Intézet elemzésében, amelyet a Századvég Alapítvány szerdán juttatott el az MTI-hez.

Megélénkült a migráció a görög partoknál

2019. január 23. 11:21

menekultek-csonak-250.jpgTöbb mint háromezren érkeztek a tengeren keresztül Görögországba decemberben, többségük egy új, Görögország északi részét Törökországgal összekötő útvonalon keresztül – derül ki a görög parti őrség által kedden közzétett adatokból.


Gumicsont volt csupán az antiszemitizmus elleni felhorkanás?

2019. január 23. 08:26

antiszemitizmus-izrael.jpg...a túlóratörvény miatt kialakult „közös bázis” miatt most az lehet az elsődleges érdeke a pártoknak, hogy egy támadó nyilatkozattal a jobbikos szavazókat ne tántorítsák el, hiszen nem tudni, hogy lehetséges-e egy jövőbeni választási együttműködés velük...

Nincs kihívója Netanjahunak

2019. január 23. 08:18

netanjahu250.jpgAz izraeli politika legnagyobb kérdése jelenleg nem az, hogy ki nyeri meg a választást, hanem az: ki lesz Benjamin Netanjahu és pártja, a Likud koalíciós partnere? – teszi fel a kérdést a Mandineren megjelent írásában Tamir Wertzberger, az izraeli kormánypárt, a Likud nemzetközi kapcsolatokért felelős koordinátora


Friss híreink

A nevében pápa, valójában szabadkőműves csicska most a „falas” Trumpot kóstolgatja

2019. január 23. 19:01

Bírálta katolikus egyházfő az amerikai-mexikói határ további megerősítéséről szóló fehér házi terveket. Ferenc pápa szerdán, a panamai Katolikus Ifjúsági Világtalálkozóra utazva újságíróknak a migrációval kapcsolatban úgy fogalmazott, a félelem megőrjíti az embereket.

A Századvég az Európai Bizottság nemzetállamok általi ellenőrzését javasolja

2019. január 23. 17:02

A Századvég javaslatot készített arra, hogy az Európai Bizottságot a nemzetállamok tudják ellenőrizni.
Az alapítvány szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, olyan intézmény létrehozását javasolják, amely transzparenciát teremtene az európai uniós intézmények működésében.

„Lemorzsolódhatnak a bizonytalan ellenzéki szavazók közös EP-lista esetén”

2019. január 23. 13:57

Az Alapjogokért Központ elemezője szerint lemorzsolódhatnak a bizonytalan ellenzéki szavazók, ha a pártok közös listán indulni az EP-választáson.

Elő­ke­rült az Esz­ter­házy-örö­kös el­ra­bolt­nak hitt édes­anyja - CSAK AZ ÖRÖKSÉGEN MARAKODNAK...

2019. január 23. 10:09

Kri­mibe illő tör­té­net­ről szá­mol be az oszt­rák sajtó. Az el­múlt 24 órá­ban min­denki azt hitte, hogy az Esz­ter­házy-örö­kös 88 éves édes­any­ját egy fe­kete li­mu­zinba tusz­kol­ták, és el­ra­bol­ták. Mint most ki­de­rült, más áll­hat a hát­tér­ben.


Magazin

Miért fontos a magyar nemzet számára a Pálos-rend magyar központúsága?

2013. április 03.

A magyar Pálos-rend alapítója Özséb nevet vette fel elődjétől, aki Szent Euzébiusz vértanúról Pannonia első ismeretes vértanúja Valerianus uralkodása alatt (235-259). Özséb II. Andrási Magyarország fővárosában, Esztergomban született 1200-ban.

Nimród nyomában I. rész

2013. április 03.

A Biblia szerint Noénak három fia született: Sém, Hám és Jáfet. Hám fia volt Kús, aki "nemzé Nimródot", aki hatalmas "birodalmának kezdete volt Bábel, Erek, Akkád és Kálnék, a Sineár földén". Noha a ma sumíroknak nevezett nép által lakott birodalom egykori királya, Nimród, a magyar hagyományban mint őskirályunk szerepel, sokáig szinte semmit sem lehetett tudni róla. Sorozatunkban Nimród király nyomába eredünk a téma kutatóinak segítségével. Elsőként Gönczi Tamással beszélgettünk, a Nimród gyűrűje című könyv szerzőjével, aki elsősorban a szájhagyomány oldaláról foglalkozik a kérdéssel.

Petőfi Sándor kontra Magyar Tudományos Akadémia – avagy kinek hihetünk?

2013. április 03.

Immáron 24 éve tisztázatlan a kérdés Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban, különösen, hogy a Magyarok Világszövetsége a közelmúltban újra zászlajára tűzte a témát. Érdemes felidézni az 1989 óta történteket, így talán a témában járatlan könnyebben el tudja dönteni, kinek higgyen: A Petőfi maradványait nagy valószínűséggel megtalálóknak, az Akadémiának vagy a Magyarok Világszövetségének?


Galériák

kep000019 kep000127 kep000123 kep000033

További híreink

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat


  Japan porn video European News Web cheap swissgear backpack National news free sex movie cheap tumi backpack News cheap gymshark Yoga clothing cheap anello backpack Shopping